zondag 17 september 2017

RAFF

Jammer, maar de voordeur van Forum voor Democratie-leider Thierry Bodet bleek afgelopen week toch slechts één keer beklad door 'boze anarchisten'. Het tweede 'incident' bleken slechts restanten van schoonmaakwerkzaamheden die weer boven kwamen borrelen. Een duidelijke escalatie, liet Baudet eerst nog weten. Er zou zelfs gif gebruikt zijn.

Misschien had Baudet het stiekem gehoopt, want na het eerste incident, ging het ganse land Pimwinnen, zoals Frontaal Naakt de 'hysterie' beschreef. 'Met overslaande stem brult iedereen, van links tot rechts, dat de daders zwaar gestraft moeten worden.' Altijd goed voor een paar virtuele stemmen.

Maar wat Het Knipmes verbaast is dat de media niet eens wat langer stilstonden bij de 'daders'. De actie werd namelijk geclaimd door het Radicaal Anarchistisch Feministisch Front (RAFF), dat zegt te protesteren tegen 'het verderfelijke gedachtegoed van Baudet'. 'Baudet en consorten verpakken hun racisme, seksisme en nationalisme in pseudo-intellectuele gewichtigdoenerij. Zo verhullen ze hun frustratie over het feit dat hun eeuwenlange machtspositie steeds verder dreigt af te kalven doordat niet-mannen en niet-witte mensen steeds duidelijker hun stem laten horen.'

Ineens kreeg Het Knipmes visioenen van potige stoere wijven met haarbanden die de tijden van de Rode Vrouwen en de Dolle Mina weer doen herleven, maar meer dan een stukkie op IndyMedia heeft hij niet kunnen vinden. Zelfs het webdomein Raff.nl staat gewoon te koop.

Maar daar ligt wel een gouden kans voor deze moderne Thierry la Fronde. Door dat domein te snaaien, zou hij een nieuwe dreiging kunnen schetsen, groter dan Europa en de euro: het radicale feminisme. 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten