zondag 21 augustus 2016

Gutmensch

De VARA komt dit seizoen met een documentaire over moslims die de hand reiken aan de Nederlandse samenleving. En zo'n Gutmensch-docu is in de ogen van de Roze Khmer en zijn leger reaguurders natuurlijk totaal verkeerd.

Vooral omdat de maker Kees Schaap niet alleen iets heeft met het blog Joop, ongeveer het allerergste dat de VARA ooit heeft voortgebracht, maar ook nog eens de maker is van 'Wilders, profeet van de angst', een docu die 'zó subjectief en demoniserend was dat zelfs La Halsema het karaktermoord-level te ver vond gaan.'

Plus natuurlijk dat dit allemaal van onze belastingcenten wordt betaald.

De boodschap lijkt duidelijk: moslims die de hand reiken aan Nederlanders bestaan helemaal niet. Allemaal verzonnen door die lelijke VARA. Moslims zijn per definitie bomgordel dragende baardmannen, voor wie Joost Niemöller. nog iedere dag onder het bed kruipt. En dat de VARA zijn gezonde volksgeweten en islamofacisme aan de mensheid probeert op te dringen is een grof schandaal. 

Nee, mensen, de programmering van 1, 2 en 3 wordt bepaald door een zogenaamde 'netmanager'. Netmanager wordt je alleen door diep te buigen voor de PvdA.

De NSB had ook een eigen propaganda zender, de PvdA ook. De NSB hield wel van vreemd volk over de vloer, de PvdA ook. De NSB wilde ook een groot Europees rijk, de PvdA ook.

Een schrale troost: Moslims houden van Schaap.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten