zondag 8 januari 2017

Omgejorist

Een groot schandaal is aan het licht gekomen. GeenStijl is nu de partijkrant geworden van de politieke partij GeenPeil. En voert zo politieke propaganda. Een oproep om op de PVV te stemmen wordt domweg veranderd in een oproep om op GeenPeil te stemmen, meldt Joost Niemöller met gespeelde verbazing.

De humorloze aanhang van Joost uit zijn ongenoegen. Big Time. 'Aan de vervalsingen herkent men de vervalsers. Ga es deaud Roze Kleuters.' 'Bijgejorist? Omgejorist? Hergejorist? Geherjorist?' 'Ben ervan overtuigd dat GS voor het grote geld bezwijkt (...) is. Vanwege reclamegelden, of misschien zelfs grote donaties uit de Golfstaten of Soros?' 'Een groot deel van het roze leger voelt zich belazerd. Serieus...ik voel me virtueel dakloos.'

Het leven van een PVV-er gaat toch al niet over rozen, zekerin de wetenschap dat Geert de grootste is, maar nooit premier zal kunnen worden, want geen meerderheid.

Het Knipmes vindt het overigens wel humor. De desbetreffende reaguurder JohnLocke is natuurlijk het type dat tig keer Stem PPV onder artikeltjes plaatst. Koekje van eigen deeg. Inmiddels staat er: Stem dus D66.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten