zaterdag 8 juni 2019

Nieuwe belofte

De nieuwsgierigheid is eraf. Er is met Baudet een nieuwe belofte. Als Forum er geen puinhoop van gaat maken, dan zou het wel eens klaar kunnen zijn. Aldus een PVV'er die zwaar teleurgesteld is in het beleid van voorman Wilders.

De PVV kelderde in zetelaantal bij de Provinciale Statenverkiezing. De stembusgang voor het Europees Parlement kwam daar nog bovenop. De PVV had vier man in het Europees Parlement, maar die zijn er niet meer.

Afzwaaiend PVV-senator Dannij van der Sluis roerde zich via Twitter. Hij vond het heel normaal dat een ‘partijleider bij zo veel verlies’ zou opstappen.

Een ledenpartij zou de PVV slagkracht kunnen geven. Een diverser palet aan onderwerpen eveneens.

Een thema als windmolens boeit Wilders niet, dus is het onderwerp helemaal geclaimd door Forum. Te veel eendimensionaal bezig geweest met de islam, een onderwerp dat kennelijk niet meer zo leeft bij de achterban.

Maar veranderen wil Wilders niet en opstappen doet hij al helemaal niet. 'Wat andere partijen doen moeten ze zelf weten, maar ik zit hier nog wel tien, vijftien jaar. U zult me nooit zien gaan, ik zal altijd opnieuw die kar blijven trekken.'

Met een beetje geluk wordt de PVV een eenmanspartij. Dan is Geert ook gelijk af van het gezeur in de gelederen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten