zaterdag 11 september 2021

PR offensief

Nog even en Cees Engel, voormalig uitbater van Zunderts ‘poel des verderfs’ camping Fort Oranje en huisjesmelker, heeft mogelijk geen geld meer. 

Zoon Willem verloor afgelopen week de zoveelste rechtszaak, dit keer tegen de Belgische viroloog Marc Van Ranst, die Engel had uitgemaakt voor extreemrechts, virusontkenner en oplichter. De volgende is zaak alweer aangekondigd.

Vermoedelijk is senior de belangrijkste geldschieter van Viruswaarheid. Zoon Willem had een dansschool, maar lijkt geen les meer te geven. De Stichting Viruswaarheid.nl, waarin hij al zijn tijd is gaan zitten, moet het hebben van donaties en de verkoop van T-shirts, maar het lijkt het Knipmes sterk dat er veel geld binnenkomt voor de eindeloze juridische vendetta's en demo's die allang niet meer uit naam van Viruswaarheid worden georganiseerd.  

Dat is niet zo verwonderlijk. Willem is ondanks zijn aanhoudende winning mood, hard bezig om zijn PR offensief te verliezen. Hij is fulltime bezig met de meest bespottelijke aangiftes tegen onder meer Nieuwsuur, trekt op met bedenkelijke complotdenkers (Wim Visscher), blijkt fan van David Icke en strooit zelf ook lustig complotten rond ('Het is inmiddels wel duidelijk wie er achter de wereld coup zit. Natuurlijk zijn dat ook de puppetmasters als Gates, Soros, Zuckerberg, Schwab etc etc.'.) Gevolg: steeds meer negatieve opmerkingen onder zijn tweets of op sociale media in het algemeen.

De organisator van grote demonstratie in Amsterdam die 30.000 bezoekers trok (en niet tegen de 100.000, zoals Engel beweert) heet dan ook niet Willem Engel, maar Michel Reijinga, die evenementen in binnen- en buitenland met Hollandse artiesten organiseert en door corona geen werk meer heeft. 

Het duurt niet lang meer of Willem is nog slechts een voetnoot onder een beweging die wel wat minder extreme trekjes kan gebruiken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten