zaterdag 4 september 2021

Schoolindringers

Het Rode Kruis en GGD Groningen mijden voorlopig de stad Groningen vanwege opdringerige vaccinatie demonstranten. Eerder drongen een advocaat en een zogenaamde arts een school in Drachten binnen waar voorlichting werd gegeven.

Het tweetal schold de studenten uit voor NSB’ers en medewerkers van de school en de aanwezige GGD-medewerkers waren kindermoordenaars.

Niet verrassend bleek het weer eens om twee usual suspects te gaan. Niet Willem Engel, die het tegenwoordig veel te druk heeft met het chronisch verliezen van rechtszaken of het uit zijn duim zuigen van duizenden vaccindoden, maar dwarsdenker Arno van Kessel en Elke de Klerk dan wel Maaike Brandsma, allen van Artsen voor Waarheid. Die titel alleen al.

Van Kessel stond ruim tien jaar namens de PVV op de lijst voor het provinciebestuur in Brabant, en wil als advocaat voor ongeveer alles de Nederlandse Staat voor de rechter dagen. De man is zo in de war dat hij denkt dat Bill Gates bij Covid-19 is betrokken. Er ligt een aanklacht van 418 pagina’s tegen Rutte die als 'oorlogscrimineel' de doodstraf verdient.  Hij kwam er na 'onderzoek' (lees: selectief surfen over het wereldwijde web) achter dat er een wereldwijd complot gaande is van de vrijmetselaars en de Rockefeller Foundation die één wereldregering willen vormen.

De deken van de Orde van Advocaten stelt een onderzoek in naar de uitlatingen. 

Ellen de Kerk heeft zo mogelijk nog een grotere klap van de molen opgelopen. De zelfbenoemde arts riep tijdens een manifestatie in Eindhoven mensen op zich niet te laten testen en vaccineren, omdat ze anders ‘eigendom van Microsoft’ worden. Ze noemt een groot deel van de mensen ‘robotten’ en ‘slaven van de elite’, mogelijk omdat ze haar denkbeelden niet delen.

De arts blijkt ook weer eens geen praktiserend arts te zijn. Ze heeft, anders dan wat ze op LinkedIn beweert, helemaal geen artsenpraktijk in Antwerpen, al staat er dan wel bij 'wacht op herregistratie in Nederland'. Dan moet je wel eerst kunnen aantonen dat je de afgelopen vijf jaar arts bent geweest. Maaike Brandsma komt helemaal niet voor in het BIG register en is dus neparts.

Artsen voor Vrijheid blijkt sowieso een schimmige club zonder website en geheime leden vanwege het ‘onveilige politiek-sociale klimaat’ en de angst voor repercussies.

Iemand die geen moeite heeft om De Klerk op te sporen is Lange Frans, want die haalt iedere dwarsdenker voor de microfoon.

Maarten Knol, onderzoeker aan de faculteit Rechtsgeleerdheid van de RUG, zegt tegen Pointer dat de procedurele stappen van de artsenstichting nergens op slaan en dus kansloos zijn. Het enige dat Van Kessel hieraan overhoudt is een behoorlijke smet op zijn reputatie als ondernemingsrecht advocaat.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten