zaterdag 30 oktober 2021

Forumpadvinder

FvD aanhangers lopen met hem weg: het opkomend talent Gideon van Meijeren, die moet oppassen dat hij niet boven Baudet gaat uitstijgen.

Hij is 33 jaar, maar oogt met dat sullige snorretje en knellende kleding als een student die net Leiden is binnengerold. GeenStijl noemde hem een 12-jarige Forumpadvinder.

Na een studie rechten aan de Nijmeegse Radboud Universiteit verhuisde Gideon naar Den Haag voor een baan als wetgevingsjurist op het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. In november 2018 werd hij juridisch beleidsmedewerker van de Tweede Kamerfractie van Forum voor Democratie.

Zijn ster is gerezen nadat FvD implodeerde en de complotdenkers overbleven. Daar voelt hij zich dan ook volledig thuis. Van Meijeren is namelijk een en al complot. Hij meent dat Nederland 'sluipenderwijs' compleet aan het veranderen is. Het lage geboortecijfer onder autochtone Nederlanders en de grote migratie naar Nederland zorgen voor een veranderende bevolkingssamenstelling. ‘Omvolking’ noemt Gideon dat, alsof er een geheim plan aan ten grondslag ligt.

Hij denkt dat de main stream media aan de lopende band desinformatie en fakenieuws brengen.

In september kwam Van Meijeren in opspraak na het vergelijken van het coronatijdperk met de Tweede Wereldoorlog. 'Eerst werden de Joden uitgesloten van bioscopen. Toen mochten ze niet meer naar het restaurant.' Hierop legde voorzitter Vera Bergkamp het debat stil.

Van Meijeren denkt ook dat er 'globalisten' zijn die de coronacrisis zien als een enorme kans om de wereld te resetten. En dus een pervers belang hebben om deze crisis nog even voort te laten duren.

Complotdenkers lopen ook met hem weg nadat Gideon een onafhankelijk onderzoek naar ritueel sadistisch kindermisbruik eiste, omdat hij gelooft dat hoge omes van het Ministerie van justitie daar bij betrokken zijn. Staat op internet, dus dan moet het wel kloppen.

Zijn grootste claim to fame: Rutte ontmaskeren als leugenaar omdat die een bedankbriefje had gestuurd aan WEF booswicht Klaus Schwab voor het toezenden van zijn beladen boek, terwijl hij dat boek helemaal niet had gelezen.

We gaan zeker nog heel veel van Gideon horen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten