zaterdag 10 december 2022

Geheelonthouder

Het was geen gelukkige week voor Gideon van Meijeren (Forum voor Democratie), ook wel liefkozend complotmarmot genoemd. Die verscheen gisteren alsnog voor de rechter voor het met zijn snorfiets door rood licht rijden terwijl zijn rijbewijs was ingevorderd.

Volgens het OM probeerde Van Meijeren de pers weg te houden de zitting door eerst te vragen om uitstel en dit verzoek op het laatste moment in te trekken. De zaak is alsnog verplaatst naar maart, dit keer ongetwijfeld met pers.

Van Meijeren zegt zich er niet bewust van te zijn dat hij eind december vorig jaar door rood licht heeft gereden. Ook wist het Kamerlid niet dat je zonder rijbewijs niet op een snorfiets mag rijden.

Het rijbewijs was ingenomen omdat te werken aan een blaastest. Hij voelde zich naar eigen zeggen 'geïntimideerd door de politie', hij heeft het idee dat de politie hem hinderlijk achtervolgt en lastig valt.

En dat zal ook wel de reden zijn dat Van Meijeren demonstratief met zijn snorfiets door rood licht reed. De staat is immers een tiran die zich tegen de eigen bevolking heeft gekeerd.

Tot overmaat van ramp kan hij ook in het openbaar geen biertje meer bestellen. Van Meijeren beweerde ook nog dat hij een ‘geheelonthouder’ zou zijn, maar onmiddellijk doken meerdere beelden op waarop Van Meijeren bier of wijn lijkt vast te houden. Op het JFvD-congres zie je hem proosten met de leden van de FvD-jongerenclub.

De maximale straf voor door rood licht rijden is twee weken cel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten