zondag 23 april 2017

Kikkers

Na de aanslag in Parijs begint Joost 'slobbertrui' Niemöller uiteraard weer over kikkers in een pan water. En in een moeite door over het feit dat ‘moslims’ het leven van Nederlandse meisjes tot een hel maakten in een of ander Haags zwembad.

Wat het een met het ander heeft te maken, mag Joost weten. Of het moslims waren is trouwens niet eens bekend, en de Haagse wethouder Rabin Baldewsingh benadrukt dat het niet alleen maar Marokkaanse en Turkse jongeren waren. Maar dat laat Joost natuurlijk wijselijk weg. Paste weer even niet in het plaatje van terroriserende moslim. En ongetwijfeld zal de beste man weer gelogen hebben.

Een dertigtal reacties staan onder het artikel en die zijn van hetzelfde niveau. Allemaal moslimvrezende frustraatjes die maar niet begrijpen dat Nederlanders niet wakker willen worden. In de meeste gevallen is dat allemaal de schuld van de main stream media. ‘Elke dag een groep demonstranten voor de deur in Hilversum en hun huizen. Besmeur ze met taarten en eieren. Beschimp, bespuug en bespot ze. Elke dag weer!’

Columnisten, cabaretiers en televisiemakers dienen ook te worden aangepakt. Want de 'linkse rukkers' willen het probleem van de 'soepjurken' maar niet benoemen. In Nederland wonen verder natuurlijk weer een kleine 15,5 miljoen ‘gehersenspoelde zombies'.

Ook zitten er steevast - Niemöller lijkt een enorme aantrekkingskracht op dit soort figuren te hebben - weer een paar verdwaalde complotdenkers tussen: ‘Dat 9/11 een valse vlagaanval was zal geen welingevoerde journalist nog ontkennen.’ En dus is Parijs er ook een, dat begrijpt een kind.

Een ieder die deze reacties leest weet een ding: naar dit ontspoorde deel van de ’denkende natie’ die denkt dat heel Nederland uit zombies bestaat, gaat natuurlijk geen verstandig mens luisteren. Dat heeft niks met een kikkers in pannen warm water te maken, maar alles met een soort luidheid om van elk incident met Turkse of Marokkaanse jongeren een 'terreurprobleem' te maken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten