zaterdag 3 maart 2018

Smurrie

Hij was nu wel klaar met de smurrie, zei FvD-voorman Thierry Baudet over de beschuldigingen van racisme enkele weken terug. Maar maart is (letterlijk) koud begonnen, of de shit hits the fan.

De Volkskrant en Telegraaf diepten een paar (oude) gesprekken op uit de WhatsApp-groep Polariserende Politici, waar Yernaz Ramautarsing (de nummer twee op de Amsterdamse lijst) onder meer beweert dat homo-rechten de samenleving dommer zouden hebben gemaakt, homo's wel een hoger IQ hebben, maar zich helaas niet kunnen voortplanten en belasting eigenlijk gewoon verkrachting is. 

Dat laatste is omdat Yernaz het libertarische geloof aanhangt. Dat geloof gaat uit van een vrije markt zonder inmenging van de staat, zodat iedereen geld krijgt en uit kan geven zonder dat daar belasting over geheven wordt. Vier jaar geleden stond Yernaz bij de Tweede Kamerverkiezingen op de lijst voor de Libertarische Partij. En dat terwijl het toch echt de bedoeling was dat hij uit de staatskas werd betaald. 

Ook gelooft hij dat blanke immigranten doorgaans voor minder problematiek zorgen en de staat minder kosten. Of dat er verschil is in IQ tussen volkeren. Vooral tussen blank en zwart. Dat is wetenschappelijk bewezen, meent Yernaz als Surinaamse schedelmeter.

FvD heeft inmiddels als volgt gereageerd:


1 opmerking:

  1. En weg is-ie: https://www.telegraaf.nl/nieuws/1744456/yernaz-ramautarsing-trekt-zich-terug-als-kandidaat-raadslid-fvd

    BeantwoordenVerwijderen