zaterdag 26 juni 2021

Geloof

Willem Engel is zo obsolete als een mondkapje, meldt iemand op Twitter, maar Willem zal dat als laatste willen erkennen.

Willem verwijst op zijn eigen Twitter kanaaltje naar een bericht over een alweer vijfde piloot van Air India die aan Covid is overleden. Willem denkt dat deze mensen wellicht een injectie hebben gehad. 'Het is echt erg ongebruikelijk dat jonge mensen sterven aan C19. Prikjes discrimineren minder daar kan iedereen aan sterven'.

Zou dat ook gelden voor Deense voetballers, die toch weer niet ingeënt blijken te zijn?

Het laatste nieuws is dat Viruswaarheid werkt aan de distributie van ivermectine. Dit middel wordt gebruikt voor schurft en bij verschillende worminfecties, zoals filaria, mijnwormen en de worminfectie strongyloidiasis, en wordt in alternatieve kringen ook aanbevolen voor niet-gevaccineerden, die toch Covid hebben. Waarmee Willem met terugwerkende kracht erkent dat je dus toch erg ziek kunt worden van corona.

Maar onderzoeken op dit gebied spreken elkaar nogal tegen. De duur van de symptomen was bijvoorbeeld niet significant verschillend voor patiënten die een vijfdaagse kuur met ivermectine kregen vergeleken met placebo.

Maar mocht de verkoop van deze wonderolie niet op gang komen, dan pakt Willem met het grootste gemak een nieuwe hobby op: CO2 lockdowns. Bedoeld wordt het streven van milieu-activisten om de CO2 uitstoot op COVID-niveau te houden. Willem via Twitter: 'Geen enkel bewijs of argument of feit om dit soort schaamte en schuld ideologie te ondersteunen, gewoon puur geloof.'

Hetzelfde geloof dus dat gebrek aan fysiek contact vele malen gevaarlijker is voor de volksgezondheid dan het coronavirus. Dat mondkapjes in Duitsland zelfs tot dode kinderen geleid hebben. Of dat voetballers en piloten wegens een prikje bij bosjes neervallen.

1 opmerking:

  1. Meer dan 60 trials hebben aangetoond dat Ivermectine werkt.
    Gebruik de zoekmachine DuckDuckGo want Google censureert.

    BeantwoordenVerwijderen