zaterdag 2 april 2022

Complotmoeras

Van Forum voor Democratie blijft niets meer over. Eerste Kamerlid Theo Hiddema en collega-senator Paul Frentrop verlieten deze week de partij omdat de Tweede Kamerleden van Forum de speech van Zelenski in de Tweede Kamer niet wilden bijwonen.

Hiddema uitte al vaker kritiek op Baudet, bijvoorbeeld toen hij de coronamaatregelen vergeleek met de Jodenvervolgingen tijdens de Tweede Wereldoorlog.

Met het vertrek van de senatoren zakt Forum steeds verder weg in het complotmoeras. Nog maar een paar weken geleden kreeg Forum snotneus Gideon van Meijeren een gevoelige tik op de vinger van Hiddema toen deze het opnam voor de ontspoorde wappie-actievoerder Huig Plug, wiens verhalen over een kinderverkrachtende elite Van Meijeren maar wat graag wil geloven.

Vermoedelijk zal Hiddema ook hebben weggekeken toen Pepijn van Houwelingen over (corona)tribunalen begon.

De indruk bestaat dat de resterende Forum leden, die zich toch al nauwelijks vertonen tijdens debatten in de Tweede Kamer, met rode oren de ganse dag achter hun computers de ene complotsite na de andere aan het wegklikken zijn.

Anders valt niet te verklaren dat op 12 maart Baudet meldde dat hij een boek over chemtrails had besteld, een krankzinnig complot waarbij een elite de mensheid zou willen reduceren middels giftige vliegtuigstrepen.

Met het vermeende succes van zijn boek Het Coronabedrog nam Baudet (complot: zou de volledige oplage zelf hebben opgekocht) onlangs al een voorschot op zijn toekomst. Die zal bij de volgende verkiezingen geen zetel meer overhouden, maar kan altijd nog complotauteur worden. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten