zaterdag 6 mei 2023

Usual suspects

Aan de omgekeerde vlaggenmars die morgen in Den Haag moet plaatsvinden op De Koekamp wordt online nauwelijks ruchtbaarheid gegeven. Misschien wel omdat het opnieuw gaat om een demonstratie van een verzameling vage wappieclubjes: Gezond Verstand, De Andere Krant, Cafe Waltscherz. Voorwaarheid, kortom, de usual suspects uit de complothoek.

Het programma is al een grote armoede met Arnold Karstens en Raisa Blommestein van Ongehoord Nederland, die vooral voor eigen parochie gaat preken (want wellicht van de NPO buis gegooid), Jeroen Pols van Viruswaarheid en vaccinatie activiste Jona Walk.

Er is geen enkele samenhang in te ontdekken. Het samenwerkingsverband staat naar eigen zeggen voor vrijheid in de breedste zin van het woord. Zo breed dat de missie geen moment helder wordt. Wel  klagen over het falende en onrechtmatige beleid van de overheid en dan amper kunnen uitleggen waarin die overheid faalt.

Kreten als Geen WEF invloed, Geen politiestaat en Geen China 2.0 zijn niet serieus te nemen als je niet eens de moeite neemt om dat toe te lichten. 

Minister-president Rutte 'symbolisch het laatste zetje geven' gaat dan ook niet gebeuren, het is eerder het laatste zetje om deze beweging uiteen te ontbinden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten