vrijdag 24 februari 2017

Paars

Opmerkelijke ontwikkelingen in de aanloop van de verkiezingen in maart. Zoals daar zijn: De AOW-canard van Henk Krol die 50 Plus stemmen gaat kosten. De volkomen foute hooligan achterban van het Forum voor Democratie alias Thierry Baudet die een debat van De Haagse dominee Axel Wicke kwam verstoren. De CDA’er die is opgepakt voor een megadrugslab. De PvdA die op een Godswonder hoopt. En Jezus (Klaver) die zich opmaakt voor Afas Live in Amsterdam, de muziektempel met plek voor liefst zesduizend mensen.

Maar de grootste paniek betreft de implosie van Greet, die alsmaar verder daalt in de polls, omdat kiezers hun proteststem toch liever ten gelde maken aan een partij die wel kan regeren, lees de VVD. En net toen Wilders als een Phoenix uit het vuur wilde herrijzen, bleek zijn deels Marokkaanse beveiliging zo lek als een mandje en wilde Greet niet meer buiten spelen.

Koren op de molen van de complotdenkers van GS plus aanhang, die hiermee bevestigd zien dat alle Marokkanen niet deugen. 'Marokkanen die verantwoordelijk zijn voor de beveiliging van Wilders. Dan ben je dus zo politiek correct van de realiteit losgezongen dat je de vos op het kippenhok laat passen.' Maar dat is de frustratie helemaal niet. Wel dat het niet meer goed komt met Greet en met Nederland. Dat er weer een mooi paars kabinet Rutte Klaver komt, en Greet aan de kantlijn mag mopperen. Vier jaar lang.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten