zaterdag 20 januari 2018

Kudde gnoes

De Greet-bode had zich kennelijk verheugd op een massale demonstratie in Rotjrknor, en deed net alsof heel Nederland was uitgelopen, maar het aantal deelnemers kwam niet eens boven de duizend uit. En dat was niet het enige dat de achterban zwaar tegenviel: extreemrechtse groepen als Voorpost, de Nederlandse Volks-Unie en Identitair Verzet zagen kans om zich met PVV'ers te mengen. Politiek verslaggever Frits Wester (RTL) zag vooral veel 'geduw en getrek'.

De stemming bij GS was dan ook niet best: 'Snap niet dat Geert de moeite nog doet om de kudde gnoes wakker te schudden. Fantastische opkomst, zeker met zo'n lading engnekken er bij. Op de Koekamp waren een paar jaar geleden 3.000 personen om te demonstreren tegen Rutte II. Met die NVU, Flippie de Winter en de prinsenvlag erbij wordt het natuurlijk nooit wat.' Enzoverder.

Wilders zelf maakte zich vanmiddag al na tien minuten uit de voeten. Dat gebeurde precies op het moment dat een tegendemonstratie van DENK opdook. Ook dat nog.

Thierry Baudet deed ook een duit in het zakje: 'Gisteren was het feestje van de Nederlandse #AltRight beweging #Nedleeuw. Dat was de deftige tak van het #neofascisme. Vandaag de ordinaire tak. De #PVV van #Wilders in #Rotterdam. #extreemrechtse losers'.

Paul Wilders, broer van, wenste tienduizenden #ppv ers een fijne #efteling bijeenkomst in #Rotterdam! Vandaag bracht hij Greet de genadeklap toe met een pic van Eric Offereins, die een grote leegte toonde. 'Dat was dan de #PVVdemonstratie #pvv #wilders in Rotterdam; 1.000 deelnemers incl. #vlaamsbelang ers. Wat een afgang.'


Geen opmerkingen:

Een reactie posten