zondag 29 april 2018

Deep state

Uiteraard kun je fakenieuws negeren, maar dat wordt wat lastig als je er zelf onderdeel van bent. De ouders van de slachtoffers van de schietpartij op de Sandy Hook Elementary School in Newtown (Connecticut), alweer enkele jaren terug, besloten onlangs om een rechtszaak aan te spannen tegen de extreemrechtse complotgek Alex Jones. 

De ouders van de vermoorde kinderen zouden volgens Jones ingehuurde acteurs zijn. Omdat de ouders de speculaties van Jones - die in ongeveer alles een valse vlag-operatie ziet - nu wel zat zijn, mag Jones zich voor de rechter verantwoorden. En omdat Amerikaanse rechters niet kinderachtig zijn met het toekennen van schadevergoedingen, moet Jones het ergste vrezen, schrijft Krapuul.

Volgens Jones is het allemaal onderdeel van een complot van globalisten om hem te vermoorden dan wel in de gevangenis te smijten. 'If you don’t think the globalists don’t kill people all day — they’ve hijacked America, they killed President Kennedy, they’re trying to kill President Trump.' Zeg nou zelf: Wat is er mooier dan je op een voetstuk te plaatsen samen met Kennedy en Trump?

Opvallend is dat een compilatie van uitspraken van Jones door MediaMatters aanvankelijk door YouTube werd verwijderd, en pas na protest werd teruggezet. YouTube video's van Jones zelf met titels als Crisis Actors Used at Sandy Hook! en Sandy Hook was a Total False Flag! zijn gewoon blijven staan.

De enige manier om deze tenenkrommende onzin van het web te krijgen is via de rechter. Jones heeft de laatste maanden diverse rechtszaken aan zijn broek gekregen, allemaal van mensen die worden lastiggevallen omdat Jones ze betitelde als onderdeel van de ondoorgrondelijke 'deep state'.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten