zaterdag 26 februari 2022

Slaafse propaganda

De kersverse omroep Ongehoord Nederland (ON) mag blij zijn met de 225.000 kijkers die, midden op de dag, het debuut van het actualiteitenprogramma Ongehoord Nieuws trok. De tv stond in veel huiskamers toch al aan vanwege Rusland.

Van die kijkers was een deel blijkbaar niet gediend van de inhoud. Meteen kreeg omroep ombudsman Margo Smit al klachten over ‘onjuiste inhoud, desinformatie en gebrek aan onpartijdigheid’.

ON moest er komen om alternatieve feiten aan bod te laten komen die de slaafse ‘mainstreammedia’ niet halen, wat op internet al resulteerde in aandacht voor de meest stupide complottheorieën.

Dat lijkt nu afgezwakt tot een soort van FvD stamkroeg waarin de kopstukken van FvD en PVV nu eens niet worden tegengesproken en de uitgerangeerde oorlogsverslaggever Arnold Karskens (oprichter ON) de meningen nog eens mag versterken. Zelfs Arlette 'Decupré' Adriani, die zich werkelijk overal voor laat inhuren, lijkt geïnstrueerd om het heel erg eens te zijn met de gasten. Dat is geen journalistiek meer, maar heel erg foute en slaafse propaganda. 

Belangrijker: de spoeling wordt wel erg dun als je in elke nieuwsuitzending Wilders of Pepijn van Houwelingen laat opdraven. Het zal Het Knipmes niet verbazen als ON aan zijn eigen tunnelvisie ten onder gaat.

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten